top of page
codering

Digitaliseren

‘Digitaliseren’, we hebben er de mond vol van. Dat we het er vaak over hebben, wil alleen niet zeggen dat er ook voldoende op dit gebied gebeurt. Een aanzienlijk deel van de bedrijfsprocessen is namelijk nog steeds handmatig bij veel kleine en middelgrote organisaties. Met kostbare fouten tot gevolg. Herkenbaar? Daarnaast is het inefficiënt. En dan hebben we het nog niet eens over het concurrentievoordeel dat je nu misloopt. 


Digitale transformatie


Er is geen ontkomen meer aan de digitale transformatie. Daar zijn we het waarschijnlijk wel over eens. En digitalisering is niet de enige, maar wel een belangrijke voorwaarde om te transformeren. En de concurrentie een stap voor te blijven. Het is dus niet langer de vraag of je moet digitaliseren, alleen hoe snel je dit kunt realiseren en wat je als eerste aanpakt.


Toch is digitaliseren voor veel kleine en middelgrote bedrijven niet vanzelfsprekend. Dit komt deels doordat er niet apart voor digitalisering begroot wordt. Simpelweg, omdat niet voldoende inzichtelijk is hoeveel winst er op dit gebied te behalen valt. Letterlijk en figuurlijk.
 

Komt dat even goed uit. 24ICT adviseert – met het oog op de toekomst – wat je het beste als eerste oppakt. En voert het vervolgens ook nog voor je uit. Wij hebben de kennis, technische vaardigheden en jarenlange ervaring die hiervoor nodig zijn. Zo hebben we al veel bedrijven geholpen om:


•    Kosten te verlagen;

•    Wendbaarheid te verhogen;

•    Industrieën op hun kop te zetten;

•    Concurrentievoordeel te vergroten.

 


Applicatie- en softwareontwikkeling


Alleen als er niks voorhanden is in de markt, bouwen we innovatieve applicaties om één of meer van bovenstaande punten te realiseren. Vaak horen we van klanten dat onze applicaties hun verwachtingen overtreffen. We doen er dan ook alles aan om hoogwaardige en kosteneffectieve applicaties te creëren en implementeren, die nu en de komende jaren hun investering waard zijn.
 

Uiteraard vraagt niet elke bedrijfsverandering om een totaal nieuwe applicatie. Daarom analyseren we eerst de huidige situatie en helpen je zo te identificeren welke applicaties je het beste kunt behouden. Door deze te verbeteren of te moderniseren behoren oude systeemuitdagingen tot het verleden en is de digitale transformatie sneller te realiseren. 

Toegewijd team 

Ons toegewijde team bestaat uit ontwikkelaars, DevOps, enterprise architecture- en cloud-professionals. Zo kunnen we voor elke opdracht de juiste mensen met de juiste expertise inzetten. Ze zijn op elkaar ingespeeld en van het begin tot het einde bij het project betrokken. Bovendien verliezen ze tijdens het ontwikkelingstraject nooit het eindresultaat uit het oog, waardoor hoogwaardige kwaliteit onze standaard is.

Overtuigd van de nut en noodzaak van digitaliseren? En kun je hier onze hulp bij gebruiken? We verbeteren graag je ICT.
Wacht daarom niet langer en neem nu contact met ons op, bel 078-6990480. 

Maak een afspraak
Welke tijdstip komt het beste uit?

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page