Roeptoeters zijn er genoeg

Geen mooie verhalen, maar ICT écht regelen.

Dat is waar wij al meer dan 10 jaar voor staan. Van (interim) IT Management, software ontwikkeling, pakketselecties en implementatie, tot project management en een ICT servicedesk. 

Second opinion

Wij bieden u een second opinion aan waarvan wij de eerste 4 uur voor onze rekening nemen. In begrijpelijke taal laten wij zien waar de knelpunten in uw ICT-organisatie zitten. Wat beter kan en wellicht ook beter moet in verband met bijvoorbeeld wet-en regelgeving, of beveiligingsrisico's. 

Wij geven aan waar u mogelijk kosten kunt besparen. 

Second_opinion__1574153288_63386.jpg

Interim Management

Wij zien interim-management niet als het opvullen van tijdelijke gaten of het blussen van brandjes. Voor ons is de interim manager een dirigent die het ICT-orkest harmonieus laat spelen.

 

Onze frisse blik van buiten en onze jarenlange ervaring helpen om spelers en ICT-oplossingen beter op elkaar af te stemmen. Wij behartigen daarbij altijd uw belangen in ICT zonder een goede samenwerking met externe partijen uit het oog te verliezen.

Strategie

ICT is inmiddels doorgedrongen tot alle aspecten van het bedrijfsleven: van productie tot klantencontacten. Als bedrijf heeft u te maken met veiligheid, wetgeving, social media. Al deze factoren kunnen een behoorlijke impact hebben op uw business. Heeft u alle kennis in huis die nodig is om hiervoor de juiste procedures te ontwikkelen?

Een goede strategie biedt heel wat voordelen en ICT speelt hierin een grote rol (al is ICT niet allesbepalend). Weet u al waar u staat over vijf jaar? Hoe blijft uw bedrijf future proof?

Wij denken graag met u mee over wetgeving, veiligheid, communicatie etc. 

Software Implementaties

U heeft een geweldig idee, maar de producten hiervoor bestaan eigenlijk nog niet? Wij hebben specialisten in huis die ervoor kunnen zorgen dat uw idee wél werkelijkheid wordt. Wij zoeken niet alleen de juiste partners, maar ook de oplossingen die wellicht dicht aanleunen tegen het oorspronkelijke idee.

Ook voor dataconversies hebben wij de expertise in huis om te zorgen voor een soepele overgang. 

Wij hebben uitgebreide ervaring met de implementatie en het onderhoud van Exact SynergyExact Globe en Exact Online.

53827861_m.jpg

Onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers.

Wij helpen ondernemers in het MKB-segment bij een onafhankelijk ICT-advies, door te kijken naar wat u écht nodig heeft, los van de leverancier of software. Onze ervaring is dat dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Projecten

Wij runnen uw project. Onze ervaren projectmanagers hebben de juiste sociale vaardigheden en inlevingsvermogen, waardoor zij inzicht hebben in de motivatie van alle betrokkenen. Eventuele obstakels herkennen zij tijdig om pro-actief actie te ondernemen.

 

Voor ons is een project pas geslaagd als het binnen het budget en binnen de deadline is opgeleverd. 

23252777_m.jpg

ICT servicedesk

Onze ICT servicedesk neemt alle ICT taken van u over. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vragen. Ook de vragen die voor uw leveranciers zijn bestemd, wikkelen wij voor u af. Wij bewaken de voortgang en koppelen dit weer terug aan u.

> Lees verder

65503015_m.jpg