top of page

DE KOERS NAAR

WERKENDE ICT

Stroomlijn uw
IT-management 

voor een bloeiend bedrijf

Waarom interim IT management?

Interim IT management is essentieel voor bedrijven die hun bedrijfspotentieel willen vergroten. Onze ervaring en no-nonsense inslag kunnen u helpen bij het verbeteren van uw IT-afdeling en het implementeren van nieuwe technologieën die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Laat onze experts uw IT-partners en wettelijke voorschriften afhandelen terwijl ze u helpen plannen voor de toekomst. Met onze uitgebreide IT-management diensten blijft uw bedrijf voorop lopen.

 

Wat kunnen wij voor u doen
24ICT biedt een breed scala aan diensten, waaronder:
 

  • IT-strategie en planning

  • Implementatie van nieuwe technologieën

  • Veranderings- en projectmanagement

  • IT-risicobeheer

  • IT-beveiliging en compliance

  • Beheer van IT-leveranciers en -partners
     

Waarom kiezen voor ons?

Het beheer van uw IT-infrastructuur kan overweldigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met onze externe IT-manager krijgt u deskundige begeleiding en ondersteuning zonder de extra stress van het beheer van een intern team. 

IT-beheer is meer dan het beheren van partners en het voldoen aan regelgeving. Het gaat erom een duidelijke visie te hebben op de toekomst van uw bedrijf en IT te gebruiken om uw doelen te bereiken. Met ons deskundige team kunt u haalbare plannen opstellen die passen bij uw unieke behoeften en de toekomst van uw bedrijf veiligstellen, zelfs in moeilijke tijden.

Kosten, laten we duidelijk zijn
24ICT is altijd duidelijk over kosten, we hanteren een all-in tarief waarin alles is verwerkt, dus geen verborgen kosten zoals reisuren, kilometer kosten. Maar vraag ook eens naar onze voordelige abonnementen. Gegarandeerde beschikbaarheid en extra korting op de standaard tarieven.​

bottom of page