top of page

Maak kennis met de Virtuele Expert

Introductie van de Virtuele Expert: Uw nieuwe collega.

Bij 24ICT, waar we al meer dan een decennium ronddwalen in de wereld van de letselschade en verzekeringsbranche, hebben we het een en ander gezien. Daarom introduceerden we deze maand onze nieuwste innovatie: de Virtuele Expert. Deze slimme tool is niet zomaar een nieuw softwareprogramma; het is uw persoonlijke collega in de strijd tegen tijdverspilling en inefficiëntie.

 


De Virtuele Expert

Tijdsbesparing in een tijdperk van 'Help, waar zijn alle mensen’?

We weten allemaal dat personeelstekorten in de letselschadebranche het leven er niet makkelijker op maken. Het is alsof iedereen is gestopt met werken. Niet echt ideaal, toch? De Virtuele Expert helpt direct door essentiële informatie te verzamelen voorafgaand aan het bezoek, het laten ondertekenen van documenten en de automatische verwerking hiervan in uw systeem. Technisch gezien heeft de tool geen gezicht, maar is toch een vorm van een collega. Deze efficiëntieslag maakt het mogelijk voor u als expert om uw kostbare tijd beter in te delen, waardoor u meer slachtoffers kunt helpen zonder in te boeten aan kwaliteit.

 

Een warme, persoonlijke touch (Zonder handdruk)

In een wereld waar technologie vaak als koud en onpersoonlijk wordt ervaren, erkennen wij het belang van persoonlijk contact en empathie in de omgang met slachtoffers.  De Virtuele Expert overstijgt de traditionele digitale tools door een platform te bieden dat niet alleen efficiënt is, maar ook warmte en persoonlijkheid uitstraalt. Door video’s en persoonlijke uitleg van uzelf of collega experts te integreren, biedt de tool een menselijke touch die vaak ontbreekt bij digitale interacties, en zorgt voor een geruststellende voorbereiding op de ontmoetingen.

 

Aanpasbaar: Samen ingericht, perfect afgestemd

Wat de Virtuele Expert echt uniek maakt, is hoe flexibel deze is. Wij geloven dat geen twee organisaties hetzelfde zijn, dus daarom stellen we u in staat om deze tool samen met ons te configureren naar uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Van data-integratie tot gebruikerservaring, u kunt het binnen de mogelijkheden zelf bepalen. U vertelt ons wat u nodig heeft, en samen creëren we een systeem dat voelt alsof het speciaal voor u is gemaakt.

 

Tijd voor verandering

Laten we eerlijk zijn, in de letselschadebranche is het tijd voor verandering, en met de Virtuele Expert bent u al op de goede weg. Benieuwd hoe deze tool uw processen kan veranderen? Maak gebruik van onze ICT nu en later sessie waarin wij de Virtuele Expert kunnen laten zien, maar ook een blik in de toekomst tonen over hoe we uw bedrijf toekomstbestendig kunt maken. Maar dan zonder moeilijke taal. Misschien is dit wel de start van een prachtige samenwerking.

3 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page