top of page
banner-veiligheid_edited.jpg

Hoe veilig is uw IT omgeving? De zwakste schakel is vaak de medewerker.

Veiligheid van ICT binnen uw bedrijf: De belangrijkste schakel is de medewerker

We maken gebruik van geavanceerde systemen en software om onze bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Echter, met de voordelen van technologie komen ook risico's. Hackers en cybercriminelen zijn voortdurend op zoek naar manieren om toegang te krijgen tot onze systemen en gevoelige informatie te stelen, of erger.

Hoewel we investeren in firewalls, antivirussoftware en andere technische beveiligingsmaatregelen, kan geen enkele maatregel de "zwakste schakel" volledig uitsluiten: de menselijke factor. Vaak wordt gezegd dat de medewerker, die vaak tussen de stoel en het toetsenbord zit, het grootste risico vormt. Het is essentieel dat al uw medewerkers zich bewust zijn van hun rol in het waarborgen van de veiligheid van uw ICT-systemen.

Bewustwording wordt vaak vergeten

Investeren in technische maatregelen doen we allemaal. Maar investeren in bewustwording is, in onze ervaring, toch een ondergeschoven onderwerp. Dit terwijl het uiteindelijk net zo belangrijk is als investeren in technische oplossingen. 

Daarom is onze dienst om uw ICT-omgeving te beveiligen door middel van beleid en bewustwording zo waardevol. Door een robuust beleid te implementeren en het bewustzijn onder uw medewerkers te vergroten, kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw ICT-omgeving beschermd is tegen potentiële bedreigingen.

Dus aarzel niet en neem vandaag nog contact op met 24ICT voor de beste  begeleiding op het gebied van beleid en bewustwording. Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie klaar is voor de bedreigingen die verder gaan dan techniek..

 


 

bottom of page