top of page
screens-virtuele-expert-letselschade6-beelddrager.jpg

Onze Virtuele Expert voor intakes: heldere uitleg bij complexe vragen, snelle informatie en lagere kosten

De Virtuele Expert

Stap over op de slimme en tijdbesparende tool voor interacties met klanten. Maak met Virtual Expert intelligente vragen en upload aangepaste uitlegvideo's om gepersonaliseerde hulp op schaal te bieden. Bespaar tijd terwijl u uw klanten toch een warme en op maat gemaakte ervaring biedt.


Letselschade branche

In de traditionele aanpak van letselschadeclaims haasten experts zich vaak onmiddellijk naar de cliënt om ter plaatse informatie te verzamelen, waarbij het initiële gesprek als cruciaal wordt beschouwd voor het stellen van fundamentele vragen. Deze methode, hoewel effectief, kan inefficiënt zijn gezien het huidige tekort aan experts, vooral bij zaken van licht letsel. De Virtuele Expert biedt een innovatieve oplossing door essentiële informatie digitaal te verzamelen vóór de inzet van een expert. Deze aanpak onthult vaak dat een fysiek bezoek niet altijd noodzakelijk is, wat niet alleen tijd en middelen bespaart, maar ook bijdraagt aan duurzaamheidsdoelstellingen door de milieu-impact van onnodige reizen te verminderen. Onze methode combineert een warme, persoonlijke benadering met de efficiëntie en toegankelijkheid die het moderne leven vereist, waardoor we een evenwichtige, klantgerichte ervaring bieden die zowel praktisch als milieubewust is.


Niet alleen Letselschade maar elke branche

In de wereld waar het verkrijgen van diepgaande inzichten uit gesprekken met cliënten essentieel is, biedt de Virtuele Expert een revolutionaire oplossing. Ons platform stelt u in staat om niet alleen standaardvragen te stellen, maar ook complexere kwesties aan te snijden die verder gaan dan wat mogelijk is met een standaardformulier. Met de unieke functie om bij elke vraag een video-uitleg te geven, verduidelijken we de intentie achter de vraag, waardoor de cliënt beter begrijpt wat er van hem of haar wordt gevraagd.

Wat onze aanpak onderscheidt, is de geavanceerde AI-technologie die in staat is om op intelligente wijze vervolgvragen te genereren gebaseerd op de antwoorden en prioriteiten die u belangrijk vindt. Dit zorgt voor een gestroomlijnde voorbereiding en een effectiever gesprek met uw cliënt, zelfs voordat u elkaar persoonlijk ontmoet.

Door deze geavanceerde benadering bespaart u niet alleen kostbare tijd en kosten, maar draagt u ook bij aan de duurzaamheidsnormen van vandaag.


Voor meer informatie kijk op onze site van de Virtuele Expert 

vE_logo_XL.webp
bottom of page