top of page

DE KOERS NAAR

WERKENDE ICT

BannersProjecten-Website_edited.jpg

Bereik uw projectdoelen met gemak, binnen budget en optijd

Effectief projectbeheer is essentieel voor het leveren van succesvolle resultaten en het verlagen van de kosten. Onze hulpmiddelen en technieken zullen u helpen uw processen te stroomlijnen, uw middelen te beheren en iedereen op koers te houden om uw projectdoelstellingen te bereiken.

Krijg uw projecten gerealiseerd op tijd en binnen budget

Met goed projectbeheer kunt u processen stroomlijnen, de communicatie verbeteren en de efficiëntie verhogen. Ons team van experts kan u helpen best practices te implementeren om ervoor te zorgen dat uw projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond, zonder aan kwaliteit in te boeten. Laat slecht projectmanagement u niet tegenhouden.

Huisstijl_elementen13.png
team-profiel.jpg
backgroundsmall2.jpg

Ervaring telt

Ervaring telt. wij helpen u graag in wat u wilt bereiken, binnen budget, en op tijd.  We stellen ons graag aan u voor.

team-profiel2.jpg
Websitebeelden6.jpg

Breng uw projecten naar een hoger niveau

IT-projecten zijn vaak moeilijk te beheren, en zelfs ervaren projectmanagers kunnen moeite hebben om ze op schema te houden. Veel organisaties hebben vertrouwd op werknemers die goed zijn in planning, of zelfs IT-leveranciers, om hun IT-projecten te beheren. Helaas duren deze projecten vaak langer dan verwacht, kosten ze meer geld of voldoen ze niet aan de verwachtingen.

 

Om deze valkuilen te vermijden, is het belangrijk de eisen van het project duidelijk te definiëren, de juiste mensen aan het project te laten werken, een realistische planning op te stellen en potentiële risico's te identificeren voordat het project van start gaat. Dit zal ertoe bijdragen dat het project succesvol is en dat onvoorziene problemen tot een minimum worden beperkt. Een veelgemaakte fout is te vertrouwen op een projectmanager van de software- of IT-leverancier om het project te overzien. Deze persoon heeft misschien niet het beste met uw organisatie voor en kan extra problemen of vertragingen veroorzaken.

 

Het is belangrijk om vanaf het begin een ervaren en onafhankelijk IT-projectmanager in te schakelen om ervoor te zorgen dat uw belangen tijdens het hele project worden behartigd. 24ICT biedt ervaren projectmanagers die een no-nonsense aanpak van IT-projectmanagement hanteren. Zij zorgen voor een duidelijk en beknopt plan in eenvoudige taal en werken nauw met u samen bij elke stap om ervoor te zorgen dat aan uw behoeften wordt voldaan. Hoewel 24ICT erkent dat IT-projecten complex kunnen zijn, geloven zij dat een succesvol project minder te maken heeft met geluk en meer met een goede voorbereiding en kennis van best practices.

 

Door vanaf het begin van uw project met 24ICT samen te werken, kunt u veel potentiële problemen voorkomen en ervoor zorgen dat uw IT-project een succes wordt.

bottom of page