top of page

DE KOERS NAAR

WERKENDE ICT

raadpleging via internet

IT-management

Als kleine of middelgrote onderneming heb je vaak geen ICT-manager in dienst. Waarschijnlijk omdat de omvang van je organisatie deze kostenpost niet rechtvaardigt. Gelukkig heb je dit intern weten op te lossen. De taken en verantwoordelijkheden van de ICT-manager zijn bij een collega ondergebracht. Herkenbaar?

Uiteraard niks ten nadele van de desbetreffende collega, maar deze doet alleen het hoognodige. Logisch, want hij heeft zijn handen al vol aan zijn eigen werkzaamheden. Alleen wordt ICT steeds complexer en de rol die het binnen je organisatie heeft steeds groter. Het is niet langer iets om ‘erbij’ te doen. 

Een IT-manager heeft o.a. de volgende taken:

•    Het bepalen van het ICT-beleid;

•    Het uitvoeren van de strategie die daarmee samenhangt;

•    Het afstemmen van interne procedures op wet- en regelgeving (bijv. AVG);

•    Het aansturen van de ICT-afdeling.


Laat je een deel van deze werkzaamheden liggen dan heeft dit vergaande consequenties voor de concurrentiepositie en het voortbestaan van je organisatie. Hoog tijd om (een deel van) deze taken uit te besteden aan een ervaren interim IT-manager van 24ICT. Die ICT de aandacht geeft die het nodig heeft en verdient.


Uitbesteden IT-management

Je kunt bij 24ICT terecht voor een interim IT-manager op afstand die altijd bereikbaar is. Of één die juist regelmatig langskomt, als je dit liever hebt. Dit kan bijvoorbeeld voor een dag per week. We beschikken over een aantal ware toppers in ons team. En we lenen er met plezier één aan je uit.

Nog een aantal zaken waarbij we je kunnen helpen:


Second opinion

Je kunt ook bij ons terecht voor een second opinion. In begrijpelijke taal laten wij zien waar de knelpunten in je ICT-organisatie zitten. Wat beter kan en wellicht ook beter moet in verband met bijvoorbeeld wet- en regelgeving, of beveiligingsrisico's. Daarnaast geven we aan waar je kosten kunt besparen. Hiervan nemen we de eerste vier uur voor onze rekening. 

Contractmanagement

Bij contractmanagement zorgen wij ervoor dat we je contracten met leveranciers zo afsluiten dat de afspraken helder zijn. En er een optimale samenwerking kan plaatsvinden die aan de voorwaarden in het contract voldoet. Met als doel ervoor te zorgen dat je de kwaliteit krijgt die je wenst en waar je recht op hebt.

Dataconversie

Wil je bijvoorbeeld je ERP-systeem koppelen aan je voorraadsysteem of juist aan je CRM-pakket? Of overstappen naar een nieuw systeem en je historische data meenemen? Dan zetten we de data voor je om naar een ander formaat. Hoewel dit vaak ingewikkelde klussen zijn, gaan wij zo’n uitdaging graag aan en zorgen we voor een soepele migratie.
 

ICT-servicedesk

Onze ICT-servicedesk neemt alle ICT-taken van je over. Dit houdt in dat we jouw centrale aanspreekpunt zijn voor al je ICT-vragen. Ook de vragen bestemd voor je leveranciers handelen wij voor je af. Daarbij bewaken we de voortgang en koppelen deze weer aan je terug. Zo blijft je een hoop gedoe bespaard en weet je altijd waar je aan toe bent.


Zie je 24ICT jouw IT-afdeling wel leiden of een van bovenstaande taken op zich nemen?

Neem dan nu contact met ons op dan bespreken we hoe we je van dienst kunnen zijn.

 


 

Maak een afspraak
Welke tijdstip komt het beste uit?

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page