top of page

Microsoft Power Platform

“Data is het nieuwe goud.” Met deze stelling zijn wij het bij 24ICT nog steeds eens. Mits je ze niet enkel verzamelt, maar de data ook nog zo weet te combineren én interpreteren, dat ze een stevige basis vormen voor jouw bedrijfsbeslissingen. Weg met die aannames en voorgevoelens. Hallo, feiten en onderbouwing. 
 

Is dit nog een uitdaging voor jouw organisatie? Microsoft Power Platform to the rescue! Dit krachtige platform is een ‘low-code’ platform en biedt jou de mogelijkheid om zonder programmeerkennis apps te ontwikkelen waarmee je je bedrijfsprocessen automatiseert. Daarnaast kun je aan de gang met analyses en workflows.

 
Microsoft Power Platform alleen iets voor grote bedrijven? Welnee. Juist als kleine of middelgrote onderneming behaal je extra concurrentievoordeel door je data aan elkaar te koppelen. Zonder de tussenkomst van een specialist. Hoe? Dat lees je hieronder.

 

Microsoft Power Platform bestaat onder andere uit de volgende onderdelen: 

97984947_s.jpg

Power Automate– procesautomatisering 

Met Power Automate automatiseer je snel elke taak of proces tussen je favoriete applicaties en diensten. Met zelfgebouwde workflows verlos je jezelf van terugkerende en tijdrovende taken.

Je medewerkers bouwen eenvoudig flows tussen Micrsoftdiensten onderling, zoals SharePoint en applicaties binnen Office 365 en Dynamics 365. Maar ook tussen Microsoftdiensten en niet-Microsoftdiensten als Gmail, Twitter en MailChimp. Hierdoor stijgt de productiviteit binnen je bedrijf. 

 

De mogelijkheden om data van de ene applicatie naar de andere te verplaatsen zijn eindeloos dankzij de integratie (via connectoren) met meer dan 220 apps en diensten. 
 

De kans is overigens groot dat je een flow wilt maken die een ander al bedacht én gebouwd heeft. Dan selecteer je een reeds bestaande flow en hoef je alleen nog maar te genieten van andermans werk. Zo eenvoudig is het.
 

programmeren Console

Power Apps – appontwikkeling zonder programmeerkennis

Als je de handmatige en foutgevoelige bedrijfsprocessen binnen je organisatie wilt automatiseren – en je beschikt niet over de juiste mensen, tijd en/of geld – dan is Power Apps ideaal. 


Met Power Apps maak je eenvoudig zelf applicaties op maat. Dit doe je met kant-en-klare bouwblokken. Met weinig tot geen programmeerkennis ontwikkelen je medewerkers zelf snel en voordelig, handige apps. 
Te automatiseren bedrijfsprocessen waaraan je kunt denken zijn: 


-    Scannen van producten met QR-codes;
-    Invullen van papieren declaratieformulieren;
-    Raadplegen van dossiers op je telefoon.

 

Hierdoor maken ze minder kostbare fouten en gaat de productiviteit omhoog. Bovendien houden je medewerkers zo tijd over voor meer interessante of uitdagende taken. 

Computer met Graph

Power BI – inzicht in je data via dashboards

Met gebruiksvriendelijke rapportage-tool Power BI heb je overal actueel inzicht in je belangrijkste bedrijfsgegevens. Power BI zorgt voor een visueel aantrekkelijke presentatie van je KPI’s in een overzichtelijk dashboard.
 

Je bedrijfsgegevens kunnen afkomstig zijn uit verschillende databronnen, variërend van SQL-databases en Excel tot aan Analytics en andere cloudoplossingen. Bovendien hoef je geen achtergrond te hebben in business intelligence om voordeel te halen uit Power BI.

Inzicht in uw bedrijf geeft meer mogelijkheden voor de toekomst. Met Power BI heeft je deze tools elk gewenst moment van de dag beschikbaar. 
Wat zou je willen weten over jouw bedrijf?

Wij verzorgen een workshop waarbij je de inzichten krijgt die nodig zijn. Dan is het nog alleen een kwestie van zelf aan de slag gaan.

Wij helpen je graag.

Hulp nodig?  Laat het weten op 078-6990480

Kom je er toch niet helemaal uit? Uiteraard denken we graag met je mee over welke workflows en apps de meeste (tijd)winst opleveren. Of helpen we je op weg met een workshop. We kunnen je ook uitleggen hoe je het maximale uit Power BI haalt in combinatie met de andere componenten in het Power Platform. Bel ons voor een afspraak zodat wij onze kennis met jouw kunnen delen.

bottom of page