ruim 20 jaar

ERVARING IN ICT

Wij hebben al veel gezien

WIE ZIJN WIJ?

24ICT Consultants is in 2008 opgericht met het idee dat ICT advies niet alleen beter moet maar ook beter kan. Niet alleen de problemen aangeven, maar ook de oplossing verzinnen en zorgen dat deze op de juiste manier worden geïmplementeerd.

 

In de afgelopen 10 jaar is het bedrijf verder vormgegeven en het team uitgebreid met allround specialisten op het gebied van ICT.  U krijgt ondersteuning van deskundig opgeleide  professionals. Wij hebben allen uitgebreide werkervaring als ICT manager, projectmanager ICT en softwareontwikkelaar bij vele bedrijven in het MKB.

 

Daarnaast hebben wij een enorme expertise opgebouwd in de letselschadebranche, medisch- en arbeidsdeskundig advies.

Wij hebben een enorme passie voor ICT en de mogelijkheden die het biedt voor uw organisatie. Met onze gratis second opinion/ICT scan laten wij in begrijpelijke taal zien waar de knelpunten in uw organisatie zitten. Wat beter kan en wellicht ook beter moet in verband met de AVG, beveiligingsrisico en dergelijk. Ook geven wij aan waar u mogelijk kosten kunt besparen.

Met ons onafhankelijke ICT-advies helpen wij u om de juiste ICT keuzes te maken, waardoor u op korte en langere termijn uw bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren.

Onze no-nonsense aanpak en heldere taal worden door onze klanten op prijs gesteld. Dat betekent de mouwen opstropen en dingen gedaan krijgen.

 

Spreekt onze aanpak u ook aan? Neem dan gerust contact met ons op.

Redenen om voor 24ICT te kiezen

Kennis

 

24ICT heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het geven van strategisch en operationeel ICT-advies en adequaat optimaliseren van uw ICT organisatie. Als onafhankelijk experts regelen wij alle ICT-gerelateerde zaken. Wij vervullen diverse rollen. Van ICT Manager, Projectmanager ICT, software ontwikkelaar, tot implementaties van Exact Synergy. Exact Globe en Exact Online.

 

Ook kunt u bij 24ICT terecht voor op maat gesneden ICT ondersteuning. Hiervoor hebben wij een ICT servicedesk en ICT helpdesk ingericht. 

Duidelijk

 

Bij ons staat duidelijkheid voorop. Wij stellen de juiste vragen waarmee u verder komt. Geen mooie verhalen, maar een resultaatgerichte aanpak met aantoonbare resultaten. Praktische adviezen die gericht zijn op uw ICT omgeving. 

Scherpe tarieven

 

Vanzelfsprekend hebben wij onze tarieven zorgvuldig afgestemd om de kwaliteit en continuïteit van onze diensten te garanderen. Maar dan wel tegen een scherpe prijs. Ook hierin zijn we zorgvuldig en denken wij mee met onze klanten.

Onafhankelijk

 

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, dit om onze onafhankelijkheid te kunnen waarborgen en de kwaliteit van ons werk te garanderen. De combinatie van de juiste mensen op de juiste plaats, bij de klant, de leverancier en bij ons, leidt ertoe dat het beste uit iedere schakel naar boven komt.