top of page

DE KOERS NAAR

WERKENDE ICT

Image by Thom Holmes

Over 24ICT

24ICT helpt organisaties van 25 - 100 medewerkers om hun ICT te verbeteren en toekomstbestendig te maken. Of je nu wel of niet over een complete ICT-afdeling beschikt. Dikwijls doen we dit voor organisaties met ingewikkelde procedures. Want wij houden wel van een uitdaging.
 

Ons doel is om je na te laten denken over de rol van ICT binnen je organisatie en hoe deze bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen. Vervolgens adviseren we je over wat er nodig is om je ICT goed te regelen. En daarna kies jij of je dit zelf oppakt of liever door ons laat doen. In het tweede geval kun je dit met een gerust hart aan ons enthousiaste en ervaren team van architecten, analisten, ontwikkelaars en projectmanagers overlaten.
 

Flexibel

24ICT is in de kern een wat kleiner ICT-bedrijf, maar we breiden relatief eenvoudig uit. Hierdoor schakelen we vlot en is communiceren met ons snel en eenvoudig. Niet alleen door de korte lijnen, maar ook doordat we van duidelijke taal houden.

 

Onze klanten kiezen voor 24ICT omdat we een nuchter en onafhankelijk kennisbedrijf zijn. We zijn namelijk niet gebonden aan één leverancier. Daarnaast zijn we vanaf het begin tot het eind betrokken bij de projecten die we uitvoeren. Bij 24ICT vinden we het belangrijk dat goed georganiseerde ICT haalbaar en betaalbaar is voor iedereen.
 

Wij krijgen dit voor elkaar door geen ellenlange rapporten te schrijven, overbodige vergaderingen te organiseren, en mannen in dure auto’s en pakken langs te sturen. In plaats daarvan hebben we onze eigen, unieke aanpak.

Onze aanpak

 1. Vrijblijvend gesprek

 2. Inventarisatie

 3. Advies uitbrengen

 4. Uitvoering

 5. Borging
   

Door al deze stappen te volgen, zorgen wij voor succesvolle projecten die binnen budget en op tijd afkomen. Als dit gewenst is dan blijven we er achteraf nog enige tijd bij betrokken. In het begin vaak wat intensiever en na verloop van tijd bouwen we dit af.
 

Achtergrond


Harry Swiers heeft 24ICT in 2008 opgericht. Hij was IT-manager bij een letselschadebedrijf en had te maken met IT-partners en systeembouwers die van alles beloofden maar niet waarmaakten. Kortom, hun salesapparaat zat goed in elkaar, maar de service achteraf was ronduit slecht. Hij vond dat ICT beter moest en kon. In 2014 kwam Marc Boogaards erbij als compagnon. 24ICT bedient nu al jaren tevreden klanten in verschillende branches, waaronder:
 

 • Bank en verzekeringswezen

 • Gezondheidszorg

 • Medische sector

 • Letselschadebranche


Omdat je in eerste instantie te maken krijgt met één van de eigenaren van 24ICT, hieronder alvast een nadere kennismaking. 


De eigenaren van 24ICT over elkaar:
 


Harry over Marc

Marc heb ik leren kennen toen wij samen voor dezelfde klant werkten. Ik had heel snel door dat we elkaars taal goed spraken en met name elkaar aanvulden. Toen hij ook nog in recordtijd een probleem oploste waar anderen niet uitkwamen, dacht ik: hier moeten we wat mee. En zo is Marc in 2014 als compagnon ingestapt. En nu jaren later kan hij me nog steeds verbazen met de oplossingen die hij verzint. We rijden in dezelfde auto (dit is geen bedrijfsbeleid) en deze harmonie zie je ook als we samenwerken. Naast hard werken aan en bij 24ICT houdt hij zowaar nog tijd over om zijn hobby’s motorrijden en reizen uit te oefenen.

 

Marc over Harry

Harry is een divers mens. Hij is goed in zaken tot de essentie terugbrengen. Hij heeft een broertje dood aan kantoorpolitiek, maar weet hier stiekem wel raad mee. Programmeren moet je Harry niet laten doen. Hij is veel beter in managementtaken. Zo vullen we elkaar perfect aan. Daarnaast is hij gek op snelheid, zoals vliegen, autoracen en motorrijden. Hij heeft zijn vliegbrevet, bouwt zelfs zijn eigen elektrische gitaren en speelt af en toe in een band. En dan vindt hij ook nog tijd om zijn hond uit te laten (en die is niet tevreden met een simpel rondje om het huis).

 

Zie je na dit verhaal een samenwerking met het deskundige team van 24ICT wel zitten?

Bij ons is je opdracht gegarandeerd in goede handen. Maak snel een afspraak, bel 078-6990480.

 

Maak een afspraak
Welke tijdstip komt het beste uit?

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page